Genius News

29 August, 2019

Goodbye Κύπρου 80…

29 August, 2019

Κύπρου 80 τέλος λοιπόν!!!

7 ολόκληρα χρόνια. Ένας κύκλος έκλεισε, ένας άλλος  ανοίγει. Ελπίζω και εύχομαι να είναι ακόμη πιο φωτεινός, ακόμη πιο συναρπαστικός, ακόμη πιο όμορφος… Είμαι όμως βέβαιος ότι όλοι μας θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να κάνουμε τα Genius Language Centres καλύτερα!!!

Σήμερα το πρωί ξύπνησα νωρίς. Δεν είχα ύπνο. Πήρα το αυτοκίνητο και πήγα στο παλιό μας κτήριο. Ήθελα για τελευταία φορά να σταθώ εκεί. Να το αποχαιρετίσω. Ένιωσα την ανάγκη να το ευχαριστήσω για όλα όσα μας προσέφερε αυτά τα 7 χρόνια. Κοίταξα γύρω μου. Θυμήθηκα. Κυρίως καλές – πολύ καλές – στιγμές. Επιτυχίες…χαμόγελα…παιδικές αγκαλιές και φωνές…στιγμές…αλλά κυρίως ανθρώπους.

Άνθρωποι που πέρασαν, βάζοντας ένα λιθαράκι, μικρό ή μεγάλο, στην πορεία της επιχείρησης και αποχώρησαν από αυτή για διάφορους λόγους. Άνθρωποι που συνεχίζουν από τότε μέχρι σήμερα, στις χαρές και στις λύπες, και κατέχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου αλλά και στην καρδιά των Genius. Άνθρωποι που ήρθαν στην πορεία αυτών των χρόνων και συνεχίζουν με περισσότερο πάθος και ένταση το έργο των προγενέστερων συναδέλφων τους. Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς για τη συνεισφορά τους και το έργο τους. Τους σέβομαι και τους εκτιμώ όλους, αναγνωρίζω το έργο και την προσπάθειά τους και υπόσχομαι ότι καθημερινά θα γινόμαστε καλύτεροι.

Θυμήθηκα και όλους εκείνους που επέλεξαν τα Genius Language Centres για να μάθουν οι ίδιοι ή / και τα παιδιά τους μια ξένη γλώσσα. 7 διαφορετικές χρονιές, χιλιάδες διαφορετικά ταξίδια – ένα με τον καθένα από αυτούς -, χιλιάδες αναμνήσεις. Έζησα με τον καθένα από αυτούς ένα διαφορετικό ταξίδι που με χαρά θυμήθηκα σήμερα. Τους ευχαριστώ όλους μαζί και τον καθένα προσωπικά που επέλεξαν τα Genius. Για την αγάπη τους και την εμπιστοσύνη τους.

Θυμήθηκα και – τις λίγες είναι η αλήθεια – στενάχωρες στιγμές. Όλες τους μου δίδαξαν κάτι. Προσπάθησα να αντεπεξέλθω με τιμιότητα και ειλικρίνεια. Δεν ξέρω αν τα κατάφερα, ελπίζω. Αν στεναχώρησα ή έβλαψα κάποιον ζητώ συγνώμη!

Έφυγα πριν λίγο…συγκινημένος ομολογώ. Αλλά και χαρούμενος. Γεμάτος ελπίδα για το μέλλον. Έχουμε να κάνουμε πολλά και απείρως καλύτερα πράγματα στο νέο μας διδακτήριο. Ελπίζω και εύχομαι να τα ζήσουμε μαζί.

Goodbye, Κύπρου 80…
Hello, Μεγάλου Αλεξάνδρου 1

Ready to get started?

Ξεκινήστε μαζί μας, ένα υπέροχο ταξίδι στις ξένες γλώσσες

© Genius.gr. All rights reserved.
Κατασκευή Ιστοσελίδας Φροντιστηρίου EDUSERVICES.