Personal tutor

Ενισχύσουμε πολύπλευρα τους σπουδαστές μας

Εμπνεόμενοι από τα μεγάλα εκπαιδευτικά ιδρύματα του εξωτερικού αλλά και θέλοντας να ενισχύσουμε πολύπλευρα τους σπουδαστές μας εισάγαμε στο εκπαιδευτικό μας μοντέλο το θεσμό του Tutorship.

Σε αγαστή συνεργασία με τον καθηγητή του κάθε τμήματος αλλά και τους γονείς και κηδεμόνες του κάθε σπουδαστή, ο Tutor βρίσκεται κυριολεκτικά δίπλα του για να τον καθοδηγεί, να τον ενθαρρύνει, να τον επιβραβεύει, να τον ενδυναμώνει και να τον βοηθά να αποτιμά την πρόοδό του καθώς και να αναλαμβάνει την ευθύνη αυτής.

Ο  Personal Tutor

αποτελεί τον προσωπικό αρωγό του κάθε μαθητή (ανήλικου αλλά και ενήλικα) που με την εμπειρία του και τις γνώσεις του τον βοηθά να ξεπεράσει τις τυχόν αδυναμίες αλλά και προβλήματα που ο ίδιος αντιμετωπίζει κατά τη διάρκεια του μαθήματος ή/και των εξετάσεων. Επιπλέον, είναι ο άνθρωπος με τον οποίο, οι σπουδαστές μας,  μπορούν να συζητούν τους προβληματισμούς τους, την πορεία της εξέλιξής τους αλλά και άλλα θέματα που σχετίζονται με την εξέλιξη τους (Έξυπνο διάβασμα, Διαχείριση χρόνου, Λύση προβλημάτων, Ανακάλυψη του προσωπικού στυλ μάθησης,  Καθοδήγηση για πιο αποδοτική μελέτη και άλλα πολλά..)       

Οι συναντήσεις των μαθητών με τον Personal Tutor

είναι, κατά κύριο λόγο,  προγραμματισμένες και λαμβάνουν χώρα μετά από περιόδους εξετάσεων. Ο Tutor  – o οποίος είναι ενημερωμένος για την καθημερινή πρόοδο του μαθητή –  καλείται να αξιολογήσει μαζί με το μαθητή το γραπτό του και από κοινού συζητούν τις ελλείψεις, τις αδυναμίες αλλά και τα δυνατά σημεία του μαθητή.  Αυτή η συνάντηση θα  αποτελεί, επίσης, μια ευκαιρία ώστε να λειαίνουν τις αδυναμίες του μαθητή και να λύνουν απορίες και προβληματισμούς.

Εκτός των προκαθορισμένων συναντήσεων, ο personal tutor είναι διαθέσιμος, κατόπιν συνεννόησης, για να συζητήσει μαζί με το γονέα ή τον μαθητή οτιδήποτε σχετίζεται με την πρόοδό του αλλά και με άλλους προβληματισμούς που μπορεί να υπάρχουν.

Σε αγαστή συνεργασία με τον καθηγητή του κάθε τμήματος αλλά και τους γονείς και κηδεμόνες του κάθε σπουδαστή, ο Tutor βρίσκεται κυριολεκτικά δίπλα του για να τον καθοδηγεί, να τον ενθαρρύνει, να τον επιβραβεύει, να τον ενδυναμώνει και να τον βοηθά να αποτιμά την πρόοδό του καθώς και να αναλαμβάνει την ευθύνη αυτής.

Το όραμά μας

Kάθε χρόνο να επανα-εφεύρουμε

και να επανά- δημιουργούμε τους εαυτούς μας,  τις μεθόδους μας, και το εκπαιδευτικό μας μοντέλο,  ατενίζοντας πάντα το “εκπαιδευτήριο του μέλλοντος”. Ένα εκπαιδευτήριο,  το οποίο θα προσφέρει τη δυνατότητα στους μαθητές του να μαθαίνουν μέσα από μια ποικιλία εκπαιδευτικών μεθόδων ώστε να καλλιεργείται ποικιλοτρόπως  η νοημοσύνη και η ευφυία τους.

H φιλοσοφία μας

Ενσωματώνουμε τις δεξιότητες του 21ου αιώνα

Στα χρόνια παρουσίας μας και καταξιωμένης πορείας των GENIUS Language Centres από την ίδρυσή του έως σήμερα, συνεχίζουμε απρόσκοπτα να υπηρετούμε την κεντρική μας φιλοσοφία, στην Εκπαίδευση που ενσωματώνει τις Δεξιότητες του 21ου αιώνα. Στοιχεία που πρέπει να διαθέτει κάθε άνθρωπος για να κυνηγήσει τα όνειρά του και τις φιλοδοξίες του για μια πετυχημένη πορεία κάνοντας το ταξίδι συναρπαστικό.  

Δημιουργούμε συνεχώς νέες γνωστικές εμπειρίες

Επιπλέον, κατανοούμε ότι ο ρόλος μας ως παιδαγωγοί, δεν περιορίζεται μόνο στο να σας μεταλαμπαδεύσουμε ξερές γνώσεις, αλλά επεκτείνεται στο να σας εμφυσήσουμε την αγάπη, την περιέργεια και το πάθος σας για τη γνώση…Συνεπώς, δεσμευόμαστε, κάθε χρόνο, να δημιουργούμε για εσάς νέες γνωστικές εμπειρίες μέσα από τις οποίες θα απολαμβάνεται τη χαρά της μάθησης.

Σας πυροδοτούμε με πολύπλευρα ερεθίσματα

Στο εκπαιδευτήριό μας, βλέπουμε το μαθητή σαν μια πολυδιάστατη προσωπικότητα με ιδιαίτερες ανάγκες, προσόντα και αδυναμίες.

Εδώ, η δουλειά μας, δεν περιορίζεται μόνο στην απόκτηση ενός πτυχίου, αλλά επεκτείνεται στο να εμπνεύσουμε τους μαθητές μας να αγαπήσουν τη ξένη γλώσσα, να τους βοηθήσουμε να κατανοήσουν το προσωπικό τους στυλ μάθησης και να τους μυήσουμε σε διαχρονικές αξίες, αρετές και ικανότητες.

Η Ομάδα GENIUS

avatar02

Χρήστος Τσαγγαλάς

“ Με την βοήθεια του Genius Language Canter μπόρεσα να μάθω ορολογία και να σπούδασω στο Λονδίνο και μάλιστα σε μία απο τις καλύτερες σχολές στην μουσική βιομηχανία. Θα τους είμαι ευγνώμων μια ζωή. ”
avatar

Άρτεμη Παπαμανώλη

“ Πιστεύω λοιπόν, πως το Genius Language Center είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό φροντιστήριο ξένων γλωσσών... ”
avatar02

Ηλίας Ταμπάρας

“ Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στο φροντιστήριο, όπου μέσω της περιεκτικής και συνάμα διεξοδικής διδασκαλίας, κατάφερα να αποσαφηνίσω έννοιες γραμματικού ενδιαφέροντος που με ταλαιπωρούσαν για χρόνια και σε σύντομο διάστημα να πετύχω το στόχο μου. ”
avatar02

Μαίρη & Χρύσα Μποζέλου

“ Η πρώτη επιλογή σε φροντιστήριο της πόλης. Η πλήρως καταρτισμένη εκπαιδευτική διαδικασία. Γρήγορη προσαρμογή στο επίπεδο του μαθητή, φοιτητή, ενήλικα. Οι καθηγητές στοχεύουν στην αδιάλειπτη φροντίδα για την πρόοδο του μαθητή και την επιτυχία του. Άλλωστε ποιος έχει καιρό για χάσιμο χρόνου και χρημάτων; ”