Αξιολόγηση Μαθητών

Η εμπειρία μας

Τόσο η εμπειρία μας,  όσο και οι νέες έρευνες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια σε σχέση με τον τρόπο αξιολόγησης των μαθητών, μας έχουν δείξει ότι όσο εμείς ως φορείς εκπαίδευσης χρησιμοποιούμε τους βαθμούς ως μοναδικό τρόπο παρακίνησης και αξιολόγησης των μαθητών μας,  τόσο αυτοί θα απομακρύνονται από τα πραγματικά οφέλη της γνώσης.

Η δική μας αποστολή,  είναι να βοηθήσουμε τους σπουδαστές μας να κατανοήσουν ότι ο στόχος της εκπαίδευσης,  των σχολείων, των φροντιστηρίων και των πανεπιστημίων,  είναι κάτι παραπάνω από το να παίρνουν καλούς βαθμούς και να εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους.

Ως εκ τούτου

η αξιολόγηση της προόδου των μαθητών μας είναι μια διαδικασία κατά την οποία συμμετέχουν ενεργά τόσο ο μαθητής όσο και ο υπεύθυνος καθηγητής του. Μαθητής και καθηγητής κάθονται πλάι – πλάι και από κοινού αξιολογούν, συζητούν και διορθώνουν την απόδοση του μαθητή.

Με αυτό τον τρόπο,  αναπτύσσεται ένα κλίμα ασφάλειας και εμπιστοσύνης,  μέσα στο οποίο ο σπουδαστής μπορεί να κατανοήσει τι έμαθε αλλά και να εντοπίσει τα κενά γνώσης του, τις αδυναμίες του, αλλά και που χωλαίνει η σκέψη του. Τελικά, μέσα από αυτή τη διαδικασία βοηθούμε το σπουδαστή  να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του και τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του και να μπορέσει να αναλάβει της ευθύνη της πορείας του και της εξέλιξής του.

Η Ομάδα GENIUS

avatar02

Χρήστος Τσαγγαλάς

“ Με την βοήθεια του Genius Language Canter μπόρεσα να μάθω ορολογία και να σπούδασω στο Λονδίνο και μάλιστα σε μία απο τις καλύτερες σχολές στην μουσική βιομηχανία. Θα τους είμαι ευγνώμων μια ζωή. ”
avatar

Άρτεμη Παπαμανώλη

“ Πιστεύω λοιπόν, πως το Genius Language Center είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό φροντιστήριο ξένων γλωσσών... ”
avatar02

Ηλίας Ταμπάρας

“ Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στο φροντιστήριο, όπου μέσω της περιεκτικής και συνάμα διεξοδικής διδασκαλίας, κατάφερα να αποσαφηνίσω έννοιες γραμματικού ενδιαφέροντος που με ταλαιπωρούσαν για χρόνια και σε σύντομο διάστημα να πετύχω το στόχο μου. ”
avatar02

Μαίρη & Χρύσα Μποζέλου

“ Η πρώτη επιλογή σε φροντιστήριο της πόλης. Η πλήρως καταρτισμένη εκπαιδευτική διαδικασία. Γρήγορη προσαρμογή στο επίπεδο του μαθητή, φοιτητή, ενήλικα. Οι καθηγητές στοχεύουν στην αδιάλειπτη φροντίδα για την πρόοδο του μαθητή και την επιτυχία του. Άλλωστε ποιος έχει καιρό για χάσιμο χρόνου και χρημάτων; ”