Η Μεθοδολογία μας

Οι σπουδαστές μας

εμπνέονται καθημερινά μέσα από μια ποικιλία ερεθισμάτων που αποτυπώνουν την κουλτούρα της επιλεγμένης γλώσσας όπως άρθρα, λογοτεχνία, ποίηση, μουσική, επικαιρότητα, διαφημίσεις, συνεντεύξεις, εκπομπές, χιούμορ….Στη συνέχεια, παροτρύνονται να χρησιμοποιούν αυτά τα ερεθίσματα ώστε να ερευνούν, να ασκούν την κριτική τους σκέψη, να εκφράζουν την άποψή τους, να συζητούν, να επιχειρηματολογούν, να παίζουν, να διασκεδάζουν, να αναζητούν λύσεις….

Επιπλέον

μέσα από συνεργατικά projects, διασκεδαστικά παιχνίδια και δημιουργικές συζητήσεις τα παιδιά μαθαίνουν να συν-εργάζονται, να δουλεύουν ως ομάδα, να διαμοιράζουν ρόλους και να επιτυγχάνουν τους στόχους τους. Με αυτόν τον τρόπο, προκύπτουν έξυπνες ιδέες και πολύτιμα συμπεράσματα ενώ παράλληλα καλλιεργούνται σημαντικές δεξιότητες… Δεξιότητες που είναι πολύ σημαντικές τόσο για την εκμάθηση της ξένης γλώσσας όσο για να αναπτυχθούν ως ολοκληρωμένες προσωπικότητες- ακαδημαϊκά, κοινωνικά, επαγγελματικά και συναισθηματικά.

Το όραμά μας

Kάθε χρόνο να επανα-εφεύρουμε

και να επανά- δημιουργούμε τους εαυτούς μας,  τις μεθόδους μας, και το εκπαιδευτικό μας μοντέλο,  ατενίζοντας πάντα το “εκπαιδευτήριο του μέλλοντος”. Ένα εκπαιδευτήριο,  το οποίο θα προσφέρει τη δυνατότητα στους μαθητές του να μαθαίνουν μέσα από μια ποικιλία εκπαιδευτικών μεθόδων ώστε να καλλιεργείται ποικιλοτρόπως  η νοημοσύνη και η ευφυία τους.

H φιλοσοφία μας

Ενσωματώνουμε τις δεξιότητες του 21ου αιώνα

Στα χρόνια παρουσίας μας και καταξιωμένης πορείας των GENIUS Language Centres από την ίδρυσή του έως σήμερα, συνεχίζουμε απρόσκοπτα να υπηρετούμε την κεντρική μας φιλοσοφία, στην Εκπαίδευση που ενσωματώνει τις Δεξιότητες του 21ου αιώνα. Στοιχεία που πρέπει να διαθέτει κάθε άνθρωπος για να κυνηγήσει τα όνειρά του και τις φιλοδοξίες του για μια πετυχημένη πορεία κάνοντας το ταξίδι συναρπαστικό.  

Δημιουργούμε συνεχώς νέες γνωστικές εμπειρίες

Επιπλέον, κατανοούμε ότι ο ρόλος μας ως παιδαγωγοί, δεν περιορίζεται μόνο στο να σας μεταλαμπαδεύσουμε ξερές γνώσεις, αλλά επεκτείνεται στο να σας εμφυσήσουμε την αγάπη, την περιέργεια και το πάθος σας για τη γνώση…Συνεπώς, δεσμευόμαστε, κάθε χρόνο, να δημιουργούμε για εσάς νέες γνωστικές εμπειρίες μέσα από τις οποίες θα απολαμβάνεται τη χαρά της μάθησης.

Σας πυροδοτούμε με πολύπλευρα ερεθίσματα

Στο εκπαιδευτήριό μας, βλέπουμε το μαθητή σαν μια πολυδιάστατη προσωπικότητα με ιδιαίτερες ανάγκες, προσόντα και αδυναμίες.

Εδώ, η δουλειά μας, δεν περιορίζεται μόνο στην απόκτηση ενός πτυχίου, αλλά επεκτείνεται στο να εμπνεύσουμε τους μαθητές μας να αγαπήσουν τη ξένη γλώσσα, να τους βοηθήσουμε να κατανοήσουν το προσωπικό τους στυλ μάθησης και να τους μυήσουμε σε διαχρονικές αξίες, αρετές και ικανότητες.

Η Ομάδα GENIUS

avatar02

Χρήστος Τσαγγαλάς

“ Με την βοήθεια του Genius Language Canter μπόρεσα να μάθω ορολογία και να σπούδασω στο Λονδίνο και μάλιστα σε μία απο τις καλύτερες σχολές στην μουσική βιομηχανία. Θα τους είμαι ευγνώμων μια ζωή. ”
avatar

Άρτεμη Παπαμανώλη

“ Πιστεύω λοιπόν, πως το Genius Language Center είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό φροντιστήριο ξένων γλωσσών... ”
avatar02

Ηλίας Ταμπάρας

“ Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στο φροντιστήριο, όπου μέσω της περιεκτικής και συνάμα διεξοδικής διδασκαλίας, κατάφερα να αποσαφηνίσω έννοιες γραμματικού ενδιαφέροντος που με ταλαιπωρούσαν για χρόνια και σε σύντομο διάστημα να πετύχω το στόχο μου. ”
avatar02

Μαίρη & Χρύσα Μποζέλου

“ Η πρώτη επιλογή σε φροντιστήριο της πόλης. Η πλήρως καταρτισμένη εκπαιδευτική διαδικασία. Γρήγορη προσαρμογή στο επίπεδο του μαθητή, φοιτητή, ενήλικα. Οι καθηγητές στοχεύουν στην αδιάλειπτη φροντίδα για την πρόοδο του μαθητή και την επιτυχία του. Άλλωστε ποιος έχει καιρό για χάσιμο χρόνου και χρημάτων; ”