Το προφίλ των Franchisees μας

Ο νέος ηγέτης που αντιπροσωπεύει τα Genius Language Centres επιθυμούμε να διαθέτει μια σειρά από πανανθρώπινες αξίες που αντιπροσωπεύουν τα διδακτήριά μας:

Ακεραιότητα – είμαστε διαφανείς και αληθινοί. Ενδιαφερόμαστε βαθιά για την απόδοση και την πρόοδο των μαθητών μας. Προασπίζουμε τα συμφέροντά τους.    

Αξιοπιστία – πάντα παρέχουμε αυτό που υποσχόμαστε.

Αγάπη – καθημερινά δουλεύουμε με αγάπη! Με αγάπη για το αντικείμενο της δουλειάς μας, με αγάπη για τους μαθητές μας, με αγάπη για την ομάδα μας.  

Αφοσίωση – το όραμά μας, να δημιουργήσουμε μια καινοτόμα πρόταση στην εκπαίδευση,  αποτελεί για εμάς πυξίδα και έμπνευση στην καθημερινότητά μας.

Αυτοκυριαρχία – για να μπορούμε να διατηρούμε τη νηφαλιότητά μας, τη διαύγειά μας και την διανοητική μας οξύνοια σε δύσκολες ή πιεστικές καταστάσεις.

Συναισθηματική υποστήριξη – παρέχουμε υποστήριξη, ενδυνάμωση, εμψύχωση και ενεργητική ακοή σε όλους τους ανθρώπους που απαρτίζουν την ομάδα μας (συνεργάτες, κηδεμόνες, μαθητές)

teamavatar00

Οι franchisees μας, είναι για εμάς πολύτιμοι σύμμαχοι και δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στο να είναι χαρούμενοι, ευχαριστημένοι και δημιουργικοί.

Μη διστάσετε να μας καλέσετε σήμερα για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες.

Μη διστάσετε να μας καλέσετε σήμερα για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες.

Είχατε ποτέ κάποια παρόμοια επιχείρηση;ΝΑΙΟΧΙ

Η Ομάδα GENIUS