Το όραμά μας

Kάθε χρόνο να επανα-εφεύρουμε

και να επανά- δημιουργούμε τους εαυτούς μας,  τις μεθόδους μας, και το εκπαιδευτικό μας μοντέλο,  ατενίζοντας πάντα το “εκπαιδευτήριο του μέλλοντος”. Ένα εκπαιδευτήριο,  το οποίο θα προσφέρει τη δυνατότητα στους μαθητές του να μαθαίνουν μέσα από μια ποικιλία εκπαιδευτικών μεθόδων ώστε να καλλιεργείται ποικιλοτρόπως  η νοημοσύνη και η ευφυία τους.

Η ΟΜΑΔΑ GENIUS

Αργύρη – Εξάρχου Βιβή

Αργύρη – Εξάρχου Βιβή

Υπεύθυνη / Καθηγήτρια Ιταλικής Γλώσσας
Κατσαντώνη Ιωάννα

Κατσαντώνη Ιωάννα

Υπεύθυνη / Καθηγήτρια Ρωσικής Γλώσσας
Γουγουλιά Αφροδίτη

Γουγουλιά Αφροδίτη

Υπεύθυνη / Καθηγήτρια Ισπανικής Γλώσσας
CEO Fouder

Δημήτριος Ζιώγας

CEO / Founder Genius Language Centres
Γάτσιος Θωμάς

Θωμάς Γάτσιος

Καθηγητής Αγγλικής Γλώσσας
Τσάτσαρη Ελένη

Ελένη Τσάτσαρη

Υπεύθυνη / Καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας
Τσιάνη Γεωργία

Γεωργία Τσιάνη

Υπεύθυνη / Καθηγήτρια Γερμανικής γλώσσας
Ιωάννα Παύλου

Ιωάννα Παύλου

Υπεύθυνη / Καθηγήτρια Γαλλικής Γλώσσας
IMG_20180203_125239

Αργυρώ Γιουρέλη

Καθηγήτρια Αγγλικής γλώσσας

H φιλοσοφία μας

Ενσωματώνουμε τις δεξιότητες του 21ου αιώνα

Στα χρόνια παρουσίας μας και καταξιωμένης πορείας των GENIUS Language Centres από την ίδρυσή του έως σήμερα, συνεχίζουμε απρόσκοπτα να υπηρετούμε την κεντρική μας φιλοσοφία, στην Εκπαίδευση που ενσωματώνει τις Δεξιότητες του 21ου αιώνα. Στοιχεία που πρέπει να διαθέτει κάθε άνθρωπος για να κυνηγήσει τα όνειρά του και τις φιλοδοξίες του για μια πετυχημένη πορεία κάνοντας το ταξίδι συναρπαστικό.  

Δημιουργούμε συνεχώς νέες γνωστικές εμπειρίες

Επιπλέον, κατανοούμε ότι ο ρόλος μας ως παιδαγωγοί, δεν περιορίζεται μόνο στο να σας μεταλαμπαδεύσουμε ξερές γνώσεις, αλλά επεκτείνεται στο να σας εμφυσήσουμε την αγάπη, την περιέργεια και το πάθος σας για τη γνώση…Συνεπώς, δεσμευόμαστε, κάθε χρόνο, να δημιουργούμε για εσάς νέες γνωστικές εμπειρίες μέσα από τις οποίες θα απολαμβάνεται τη χαρά της μάθησης.

Σας πυροδοτούμε με πολύπλευρα ερεθίσματα

Στο εκπαιδευτήριό μας, βλέπουμε το μαθητή σαν μια πολυδιάστατη προσωπικότητα με ιδιαίτερες ανάγκες, προσόντα και αδυναμίες.

Εδώ, η δουλειά μας, δεν περιορίζεται μόνο στην απόκτηση ενός πτυχίου, αλλά επεκτείνεται στο να εμπνεύσουμε τους μαθητές μας να αγαπήσουν τη ξένη γλώσσα, να τους βοηθήσουμε να κατανοήσουν το προσωπικό τους στυλ μάθησης και να τους μυήσουμε σε διαχρονικές αξίες, αρετές και ικανότητες.